VD Jonathan Gregory

Image of Jonathan Gregory

Jonathan Gregory

Jonathan är ursprungligen arkitekt och har arbetat för olika bostadsföretag och för Yorks stadsfullmäktige i Storbritannien. På det senare jobbet var han ansvarig för kommunal bostadsutveckling och ledde en personal på 70 personer med en budget på 7 miljoner pund. Han flyttade till Sverige 1988 och gav sig in på språkutbildning som konsult inom bygg- och fastighetssektorn. Jonathan Gregory is also the author of the Gemini & Flowers mysteries, a series of English murder mystery novels set in modern day England.

Givande kundrelationer och inspirerande samarbeten

Jonathan har använt sin erfarenhet för att utveckla sig som språkkonsult och han blev VD för Advancedbiz 1994. Bland kunderna finns Nordea, Ralph Lauren, Poolia, NCC, Inspecta, Jernhusen, NN07, Björn Borg, HR Sweden Group, Bilia, Rud Pedersen Public Affairs och många andra.

Jonathan Gregory ansvarar för kurserna i engelska för företagsledare, han har organiserat och hållit i kurserna i engelska för Iterum och IHM i Stockholm, engelskkurser för personaladministratörer och har hållit individuella kurser med diverse konsulter inom företagsledning, finans och personalansvar.

Om du använder engelska i ditt arbete, kontakta oss.